Снимка: Big Brother
fallback

Шуменката Жени и португалецът Умберто напуснаха къщата на Big Brother.

Снощи двамата загубиха битката с Константин и Жоро, които също бяха номинирани, но се спасиха с по-малък негативен вот.

Чепатият португалец, който бе един от най-щурите участници, толкова емоционално прие своето изгонване, че се спъна и падна по лице на сцената, а по-късно, след като видя най-добрите си моменти в къщата, се разплака. 

Жени уж хладнокръвно прие изгонването си.

"Зная защо ме изгониха - заради заговора, нали?, попита тя.

Двамата напускат къщата в седмицата, когато се провежда кастингът за мъже.

Така те със сигурност няма да могат да се запознаят с новите съквартиранти, които ще влязат в четвъртък след препитване от съквартирантките, които вече сформираха истинска комисия, с "много" важни въпроси към кандидатите за слава:

"Ще му гледам забите, дрехите, щото нали, дрехите, тва-онова... трябва да е много хубаво облечен", изцепи се лъскавата Иванина.

"А, може и да го питаме пуска ли си водата след...", последва я Наталия.

И още куп видеобисери.

 


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

преди 15 години

Коцето е най готиния в къщата а тая *** Таня няма място там толкова е задръстена че Гошо по най-простия начин и се опитва да комуникира с нея но тя не разбира поне да си мълчи и да не се излага *** ***

11

Адриана

преди 15 години

Точно "зАбите" ще му гледате... Тя, че Иванина е *** и едва ли е наясно, как се пише грамотно няма да го обсъждам. Предполага се обаче, че екипът на Днес.бг поне за толкова трябва да се напъне.

10

Братухчев

преди 15 години

така аз сам братухчев връзки няма явил сам си се на кастинг като всички останали а за атанасчо .... Атанасе ако наистина ме познаваше (лично) щеше да знаеш колко ми е весел и разнообразен живота навън и не драпам да вляза а имам желанието и за твое сведение секса ми е достатъчно, ако ти имаш проблем с жените не завиждай на тези които нямат

fallback